Blogger Widgets




9 Οκτωβρίου 2012

«Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ»


Αγαπητοί μου, καθώς διαβάζεται αυτό το μήνυμα, παίρνουμε σαν δεδομένο ότι κάπου, κάπως, θα έχετε ακούσει παρόμοια μηνύματα για το ότι οι καιροί που ζούμε, είναι αυτοί στους οποίους πρόκειται να διαδραματιστούν τα πιο συναρπαστικά γεγονότα στην ανθρώπινη ιστορία.
Ναι! Είναι γεγονός αναμφισβήτητο!
Σας παρακαλούμε να δεχθείτε αυτή τη μαρτυρία μας και να την αφήσετε να διεισδύσει μέσα στην καρδιά σας, διότι είναι πέρα για πέρα αληθινή, και στόχο έχει, όχι να σας φέρει φόβο και άγχος, αλλά να σας γεμίσει με ελπίδα και πίστη, καθώς θα δείτε διαβάζοντας, τη μόνη διέξοδο που μας προσφέρει ο καλός Σωτήρας μας και Κύριος Ιησούς Χριστός.
   Ο Θεός, που μας αγαπάει, επειδή είναι Παντογνώστης και προείδε την πλεκτάνη του Διαβόλου, ότι πρόκειται στις μέρες μας να φανερώσει την τελευταία προσπάθεια του  για μια παγκόσμια κυριαρχία, αφιέρωσε ένα τεράστιο τμήμα του προφητικού λόγου της Αγίας Γραφής, μόνο για τις μέρες που ζούμε.
- Προείδε τον ερχομό της τελευταίας κοσμοκρατορίας με κεφαλή τον Αντίχριστο, μέσα στον οποίο θα κατοικεί ο ίδιος ο Διάβολος, ο οποίος θα πλανήσει τα έθνη, καθώς αυτά ζουν μέσα στην ματαιότητα του νου τους, στην απείθεια και στην άγνοια.
Λέει η Αγία Γραφή:
 Β’Θεσ.β9: όστις θέλει ελθεί κατ’ ενέργειαν του Σατανά εν πάση δυνάμει και σημείοις και τέρασι ψεύδους, και εν πάση απάτη της αδικίας......
- Μας προειδοποιεί ο Κύριος Ιησούς ότι ο Αντίχριστος θα έρθει, θα πλανίσει, θα κυριαρχήσει, θα καταστρέψει, θα αιματοκυλίσει την οικουμένη, όσο δεν έχει γίνει ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία, (δες χίτλερ, και όλους αυτούς τους κοσμοκράτορες τι έκαναν)...για να πετύχει τον τέλειο έλεγχο επάνω στον κόσμο.
 Ματθ.κδ21: Διότι τότε θέλει είσθαι θλίψις μεγάλη, η οποία δεν έγεινεν απ’ αρχής κόσμου έως του νυν, ουδέ θέλει γίνει.
 Bλέπουμε ήδη να  ελέγχουν τον κόσμο, οι Μασόνοι, Η λέσχη μπίντελπεργκ, οι Ιλουμινάτοι, κ.α. μέ διάφορα μέσα...
 Με τον ηλεκτρονικό έλεγχο, με την εμφύτευση του μικροτσίπς, Χρησιμοποιούν ακόμη και τα νέα τους οπλικά καταστροφικά συστήματα που επί του παρόντος κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό, όπως το H.A.A.R.P. (προκαλεί τεχνητά επιφανειακούς σεισμούς, τσουνάμι,κ.α) για να εκβιάζουν κυβερνήσεις...Μέσω της τεχνολογίας αποσκοπούν να επιφέρουν στη γη μια πρωτοφανή δουλεία και να κυβερνήσουν τους ανύποπτους λαούς.  Μέσω των ΜΜΕ...`Ελεγχος μέσω τραπεζιτών... Μέχρι στιγμής φαίνεται να κυριαρχούν και να υλοποιούν τα σχέδιά τους.
- Επίσης, λέει η Αγία Γραφή, ότι θα δεσμεύσει όλα τα αγαθά, και θα πιέσει μικρούς και μεγάλους, να πάρουν το «χάραγμα» του αριθμού του ονόματος του, το «666» στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο, με επακόλουθο να γίνουν ελεγχόμενα στοιχεία της παγκόσμιας κυριαρχίας του.
 Αποκ.ιγ16-18: Και έκαμνε πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους πτωχούς, και τους ελευθέρους και τους δούλους, να λάβωσι χάραγμα, ή το όνομα του θηρίου, ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού. Εδώ είναι η σοφία. όστις έχει τον νουν, ας λογαριάση τον αριθμός του θηρίου. διότι είναι αριθμός ανθρώπου, και ο αριθμός αυτού είναι χξς.
 Υπάρχουν δύο δρόμοι, και καλείσαι να επιλέξεις ποιον από αυτούς θα ακολουθήσεις.
- Ο πρώτος δρόμος και ευλογημένος, είναι το να γνωρίσεις τον Ιησού Χριστό, την Αγάπη Του, τη Διαθήκη που έκανε για σένα με το αίμα Του επάνω στο σταυρό, να γίνεις υιός, ώστε να έχει πλήρως το δικαίωμα πάνω σου, για να μπορείς να είσαι μέσα σε ένα πρωτοφανές φαινόμενο που θα γίνει στον κόσμο, που λέγεται «Αρπαγή της εκκλησίας» ή της «Νύμφης του Χριστού».
 Α’Θεσ.δ13-18 & Α’Κορ.ιε50-55
(επειδή αυτός ο Κύριος θέλει καταβή απ’ ουρανού με κέλευσμα, με φωνήν αρχαγγέλου, και με σάλπιγγα Θεού, και οι αποθανόντες εν Χριστώ θέλουσιν αναστηθή πρώτον. έπειτα ημείς οι ζώντες όσοι απομένονεν, θέλομεν αρπαχθή μετ’ αυτών εν νεφέλαις εις απάντησιν του Κυρίου εις τον αέρα. και ούτω θέλομεν είσθαι πάντοτε μετά του Κυρίου.
ΕΣΥ!!! ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ;
- Ένα παρόμοιο σημείο της αρπαγής ήταν ο Νώε. Δυστυχώς τότε σώθηκαν μόνο οκτώ άτομα.
 Ματθ.κδ37-39: Διότι καθώς εν ταις ημέραις ταις προ του κατακλυσμού ήσαν τρώγοντες και πίνοντες, νυμφευόμενοι και νυμφεύοντες, έως της ημέρας καθ’ ην ο Νώε εισήλθεν εις την κιβωτόν. και δεν ενόησαν, εωσού ήλθεν ο κατακλυσμός, και εσήκωσε πάντας…
 Εδώ υπάρχει μια λεπτομέρεια. Αγαπητέ/ή φίλε/η, που θα θέλαμε να την κοιτάξεις πολύ προσεκτικά, ώστε να σε αγγίξει και να σε προβληματίσει.
 Αν και κήρυττε ο Νώε για εκατόν είκοσι ολόκληρα χρόνια, ο Λόγος του Θεού μας λέει ότι οι άνθρωποι «δεν ενόησαν». Δεν  ενόησαν.
ΕΣΥ!!! ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ MHNYMA;
 Εάν το εννοείς, τότε θα είσαι μέσα σ’ αυτό το πρωτοφανές φαινόμενο της «Αρπαγής της εκκλησίας».
 Αυτή είναι η μόνη σου διέξοδος από τον Αντίχριστο και τα δεινά του.
 Ο δεύτερος δρόμος πλέον που υπάρχει για να ακολουθήσεις εάν απορρίψεις τον πρώτο, είναι ο δρόμος του Αντίχριστου και των δεινών του.
 Αμέσως μετά από αυτό το όμορφο γεγονός της Αρπαγής, έρχεται ο Αντίχριστος με όλη του τη λύσσα, με όλη του τη δύναμη ενάντια στο ανθρώπινο γένος, με σκοπό να επιβάλει την κυριαρχία του σε όλους τους τομείς, πάνω σε όλους εκείνους οι οποίοι δεν άκουσαν, δεν εννόησαν, αμφέβαλαν, αδιαφόρησαν, θέλοντας να ακολουθήσουν την πλάνη και το ψεύδος μέσα στα οποία βρίσκονταν, προτιμώντας την άγνοια τους.
 Στην Αποκ.ς1-8 αναφέρονται στοιχεία για τον ερχομό του:
1)ς1-2: Θα έρθει σαν παγκόσμιος ηγέτης.
Δες εδώ Παγκόσμιος κυβερνητης
2)ς3-4: Θα σηκώσει την ειρήνη από τη γη, κάνοντας πόλεμο.
Δες εδώ πληροφορίες ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ
3)ς5-6: Θα φέρει μέσα από όλα αυτά την πείνα.
4)ς7-8: Θα έρθει ο θάνατος και το ¼ της γης θα θανατωθεί.
 Μέσα από όλα αυτά τα δεινά, σαν ηγέτης, θα επιβάλει το χάραγμα στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο (666). Σαν συνέπεια, όσοι το δεχθούν θα ριχθούν στη λίμνη του πυρός, μετά το θάνατο τους. 
Σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή, αν αντισταθείς και δεν δεχθείς το χάραγμα, θα σφαγείς από το σύστημα του Αντίχριστου.
Εάν όμως δεχθείς με πίστη τον Ιησού Χριστό και κάνεις το θέλημα Του και μείνεις στη διαθήκη Του, Αυτός θα σε φυλάξει από τα επερχόμενα δεινά που θα έρθουν σε όλη την οικουμένη. 
Και τότε δεν θα φοβηθείς τον Αντίχριστο, ούτε τον Διάβολο, διότι θα είσαι μέλος της αληθινής και Άγιας εκκλησίας Του, την οποία θα παραλάβει στην παρουσία Του.
- Τώρα που διάβασες το μήνυμα αυτό, εμείς μπορούμε αν θέλεις να σε οδηγήσουμε, ώστε να γνωρίσεις και να μάθεις περισσότερα, να αυξηθείς πνευματικά, να αγιασθεί η ζωή σου και να έχεις κι εσύ μια θέση στη Βασιλεία των Ουρανών!
 xristianikanea.blogspot.gr

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ??? ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ???

Ανώνυμος είπε...

θελω ο χριστος να με παρει μαζι του

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΔΑΣΚΕΙ Η ΓΡΑΦΗ ΤΜΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΕΚΡΩΝ ;

«έρχεται ωρα εν ή πάντες οι εν τοις μνημείοις ακούσονται της φωνής αυτού, και εκπορεύσονται οι τα αγαθά ποιήσαντες εις ανάστασιν ζωής, οι δε τα φαύλα πράξαντες εις ανάστασιν κρίσεως» Ιωάννης 5: 28-29.

Ο Ιησούς Χριστός λέγει ότι έρχεται ΩΡΑ (Μία Ώρα), στην ΟΠΟΙΑ (εν η) ΠΑΝΤΕΣ οι νεκροί ακούν την φωνή του Υιού και γίνεται καθολική ανάσταση. Όχι μία ανάσταση πριν τον Αντίχριστο και άλλη μετά την Θλίψη και άλλη αργότερα μετά από Χίλια χρόνια!

« τούτο δε εστι το θέλημα του πέμψαντός με πατρός, ίνα παν ό δέδωκέ μοι μη απολέσω εξ αυτού, αλλά αναστήσω αυτό εν τη εσχάτη ημέρα. τούτο δε εστι το θέλημα του πέμψαντός με, ίνα πας ο θεωρών τον υιόν και πιστεύων εις αυτόν έχη ζωήν αιώνιον, και αναστήσω αυτόν εγώ τη εσχάτη ημέρα. ………ουδείς δύναται ελθείν προς με, εάν μη ο πατήρ ο πέμψας με ελκύση αυτόν, και εγώ αναστήσω αυτόν τη εσχάτη ημέρα. …………… ο τρώγων μου την σάρκα και πίνων μου το αίμα έχει ζωήν αιώνιον, και εγώ αναστήσω αυτόν εν τη εσχάτη ημέρα» Ιωάννης 6: 39-54.

Εν ΤΗ ΕΣΧΑΤΗ ΗΜΕΡΑ θα αναστηθούν οι Χριστιανοί, τα μέλη δηλαδή της Εκκλησίας που πιστεύουν στον Χριστό και κοινωνούν το Σώμα και το Αίμα του. Όχι πριν την έλευση του Αντιχρίστου για να αρπαγούν όπως μωρολογούν οι Πεντηκοστιανοί ψευδοποιμένες ! Δεν έρχεται ο Αντίχριστος ΜΕΤΑ την ΕΣΧΑΤΗ ΗΜΕΡΑ ούτε οι Ασεβείς θα αναστηθούν αιώνες μετά τους Χριστιανούς. Αν ο Αντίχριστος ερχόνταν μετά την έσχατη ημέρα (κατά τη οποία θα αναστηθούν οι πιστοί) γιατί αυτή ονομάζεται ΕΣΧΑΤΗ;;;

«ο αθετών εμέ και μη λαμβάνων τα ρήματά μου, έχει τον κρίνοντα αυτόν· ο λόγος ον ελάλησα, εκείνος κρινεί αυτόν εν τη εσχάτη ημέρα» Ιωάννης 12:48.

Ο Ιησούς ξεκάθαρα λέγει ότι ο κάθε άπιστος θα κριθεί ΕΝ ΤΗ ΕΣΧΑΤΗ ΗΜΕΡΑ, την ημέρα δηλαδή που θα αναστηθούν και οι εν Χριστώ κοιμηθέντες- Ιωάννης 6: 39-54. Άτοπη λοιπόν η διδασκαλία των αιρετικών ότι ανάμεσα στην ανάσταση των Πιστών και στην Κρίση των ασεβών μεσολαβεί περίοδος άνω των Χιλίων χρόνων (Μεγάλη Θλίψη + Χίλια έτη επίγειας βασιλείας).

Read more: http://www.egolpion.com/saltaouras_arpagi.el.aspx#ixzz2YTQGHjUy

Σουλτάνα Χαραλαμπίδου είπε...

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΡΥΠΜΟΘΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΕΥΑΡΕΣΤΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ. ΔΗΛ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΙΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ 5 ΦΡΟΝΗΜΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη