Blogger Widgets




16 Μαρτίου 2016

Ο προφητικός λόγος

Κάθε προφητικός λόγος που έρχεται απ' το στόμα του Θεού για την ζωή σου, έρχεται για να εκπληρωθεί, ανοίγοντας έναν πνευματικό δρόμο για μεγαλύτερα και καινούργια πράγματα.
Το λάθος μας είναι ότι εφησυχαζόμαστε στον λόγο αυτόν και τον αφήνουμε περιμένοντας κάποια στιγμή να εκπληρωθεί.
Ο λόγος στην συνέχεια δεν εκπληρώνεται και το αποτέλεσμα είναι να μένει μες στην καρδιά μας μια κρυφή αμφιβολία για τις υποσχέσεις του Θεού στην ζωή μας ή για τον εργάτη που έφερε τον λόγο.
Πιστεύουμε ότι επειδή ο Θεός μας μίλησε με προφητεία κάποια στιγμή θα εκπληρωθεί. Αυτό δυστυχώς συμβαίνει σε πολλούς χριστιανούς σήμερα.
Ο προφητικός λόγος μέσα του ΚΥΟΦΟΡΕΊ ενέργεια ζωής, ενέργεια ΠΡΑΓΜΆΤΩΣΗΣ. Ο άνθρωπος που λαμβάνει έναν προφητικό λόγο, μετά έχει δουλειά με αυτόν. 

Πρέπει να ΣΥΛΛΆΒΕΙΣ τον προφητικό λόγο μέσα σου δια μέσω της ΠΙΣΤΗΣ. 
Αφού τον συλλάβεις μέσα σου και τον φίλτατης καθημερινά, μπαίνεις στο βάδισμα της ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ. ΔΙΑΚΥΡΗΤΕΙΣ τον λόγο(προφητικό) του Θεού, και τον απελευθερώνεις μέσα στην ζωή σου καθώς προσεύχεσαι γι' αυτούς. 
Τους ΣΥΝΤΗΡΕΊΣ κάθε μέρα και μένεις στην προσευχή ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ τους. 
Μόλις σηκωθείς από την προσευχή δεν βαδίζεις όπως βάδιζες πριν πας στα γόνατα, αλλά αμέσως λειτουργείς ΔΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ σ' αυτά τα οποία προσευχήθηκες. Βάζεις σ' ενέργεια δια της πίστης τον προφητικό λόγο που ο Κύριος σου είπε. Κάθε μέρα ζεις με αυτούς, τους συλλογίζεσαι δεν αφήνεις να τους κλέψει ο εχθρός ούτε οι δύσκολες καταστάσεις που έρχονται να σε περισπάσουν.
 Σιγά σιγά αφού έχεις συλλάβει, πραγματώνετε μέσα σου μια γέννα. Νιώθεις μέσα σου πια ότι οι λόγοι του Θεού είναι μέσα σου ζωντανοί, τούς νιώθεις και εκεί πρέπει τον ενεργήσεις με πίστη. 
Όσο μένεις στο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ που ο Θεός κάνει μέσα σου, τόσο πλησιάζεις σ'αυτό που προφητεύτηκε στην ζωή σου. Το πρώτο πράγμα που αλλάζει είναι η ΟΡΑΣΗ σου.
Καθώς ΒΛΕΠΕΙΣ αυτά που ακόμα δεν έχουν γίνει απελευθερώνεις μια δύναμη πίστης των ΜΗ ΒΛΕΠΟΜΕΝΩΝ και σιγά σιγά τα ΜΗ ΒΛΕΠΟΜΕΝΑ φέρνουν αυτά που πριν δεν υπήρχαν μέσα σου, και τώρα υπάρχουν. 

Βλέπεται για να εκπληρωθεί ένας λόγος πρέπει να τον ΔΙΑΞΥΡΗΞΕΙΣ, να τον ΔΕΙΣ, και να τον ΑΙΣΘΑΝΘΕΊΣ, στο πνεύμα σου πριν ακόμα γίνουν. Είναι μια διαδικασία που κάνεις από ΣΕΒΑΣΜΟ στον προφητικό λόγο του Θεού.
Αν Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ, Ο ΑΓΙΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ σου μίλησε ΜΗΝ φερθείς επιπόλαια ή με ασέβεια στον ΛΟΓΟ ΤΟΥ. Τα ΡΗΜΑΤΑ του Θεού βγαίνουν από το στόμα του Θεού, για να γεννηθούν μέσα σου είναι δώρο για την ζωή σου.
Τώρα έχουμε μια τάση να κουραζόμαστε και να τα παρατάμε γρήγορα. 

Το ΚΛΕΙΔΙ είναι η συντήρηση του λόγου μέσα σου αλλά και η δυσκολία, γιατί χωρίς συντήρηση ο λόγος μέσα σου αργά ή γρήγορα θα πεθάνει θα χαθεί και λόγος νεκρός δεν φέρνει ΖΩΗ. ΔΙΑΚΥΡΗΤΕ τον(λόγο) σαν να έχει ήδη γίνει, ΒΛΕΠΕ τον σαν να έχει ήδη γίνει, ΒΑΔΙΖΕ σαν να έχει ήδη γίνει ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ τον σαν να έχει ήδη γίνει. 
Αφού τον ζήσεις μέσα σου πρώτα μετά θα φανερωθεί στους ανθρώπους που υπηρετείς.
Καλείς τα "ΜΗ ΟΝΤΑ ΩΣ ΟΝΤΑ" και περπατάς με την ενέργεια της ΠΙΣΤΗΣ στα ΑΔΥΝΑΤΑ κάνοντας τα ΔΥΝΑΤΑ!!!

 Angelica Sifonioy Oikonomaki

                                  `Αλλα άρθρα από: Αγγελική Σ. Οικονομάκη
                                                  Κάνε κλικ στην φωτογραφία

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη