Blogger Widgets




21 Ιουλίου 2014

Συγκλονιστικά βίντεο που αποδεικνύουν την προπαγάνδα και την απάτη για την δήθεν υπερθέρμανση του πλανήτη


Τώρα που είναι πλέον σαφές ότι ο πλανήτης δεν υπερθερμαίνεται, το άλλαξαν το ποίημα και δεν μιλάνε για υπερθέρμανση, αλλά για κλιματική αλλαγή.
Αφού έβαλαν τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Αλ Γκορ να κάνει ένα ντοκιμαντέρ πλήρως αντιεπιστημονικό,
σύμφωνα με δεκάδες χιλιάδες καταγγελίες επιστημόνων από όλο τον κόσμο, του έδωσαν, κλασικά, το συνηθισμένο βραβείο προώθησης, το Νομπέλ, και άρχισαν την κατατρομοκράτηση μικρών και μεγάλων στα σχολεία, στην εκπαίδευση μαι τα ΜΜΕ, λέγοντας ότι ο πλανήτης δήθεν κινδυνεύει. Όταν μάλιστα άρχισε το πράμα να "βρωμάει", διέδωσαν ότι κάποιοι τα κάνουν όλα αυτά για το χρήμα που μαζεύουν από τους πράσινους φόρους.

Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι. Δεν γίνεται όλη η φασαρία για να μαζέψουν το χρήμα, αφού ούτως ή άλλως, ανέκαθεν το μάζευαν .

Πίσω από όλα κρύβονται τα πιο εφιαλτικά σενάρια για τον έλεγχο και την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού μέσα από "οικολογικές" γενοκτονίες.

Πριν λίγες εβδομάδες μαζεύτηκαν στο Κανκούν στο Μεξικό για να συζητήσουν πως θα διαχειριστούν τις διαδικασίες καθιέρωσης της παγκόσμιας διακυβέρνησης με σκοπό δήθεν την σωτηρία του πλανήτη που δήθεν κινδυνεύει.

Οι λαοί κοιμούνται. Οι δήθεν οικολόγοι οργιάζουν προωθώντας τον παγκόσμιο φασισμό.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν την προπαγάνδα που έχουν περάσει σε μικρούς και μεγάλους για να μαζέψουν τα λεφτά όλων των λαών και να προωθήσουν την τεχνητή φτώχεια, αλλά και να προωθήσουν τον νέο τρόπο "οικολογικής" ζωής στα στρατόπεδα συγκέντρωσης που ετοιμάζουν. (liako.gr)

arantis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Πήγαινε!

Eπέστρεψε στο Χριστό

Φυλαχτείτε από ένα σοβαρό σύνδρομο....

Που είναι οι άνδρες?

Τρέξε για τη ζωή σου!

Ξύπνα εκκλησία!

Προσευχηθείτε για τη δύναμη του Θεού

Υπάρχει Ένας Άλλος Κόσμος

Zώντας την αγάπη